درباره ما نسخه آزمایشی | چهارشنبه، 17 دی 1404

کد: 347289 | 17 تیر 1403 ساعت 13:55

عکس| اولین انتقال زن و شوهری در دنیای فوتبال!

یوونتوس بعد از رسمی کردن انتقال داگلاس لوئیس، با نامزد فوتبالیست معروف او نیز قرارداد امضا کرد.
عکس| اولین انتقال زن و شوهری در دنیای فوتبال!


به گزارش رویداد ایران و به نقل از خبرآنلاین؛ باشگاه یوونتوس، آلیشا لِمان را نیز مانند نامزدش داگلاس لوئیز به خدمت گرفت. ستاره برزیلی اخیرا انتقالش به یوونتوس رسمی شده بود.

به نقل از ورزش سه به این ترتیب زوج فوتبالی شیک پوش و مشهور، داگلاس لوئیز و آلیشا لمان، فصل آینده برای یوونتوس بازی خواهند کرد. هر دو در یک رابطه پایدار، می‌خواستند در یک شهر زندگی کنند و از فوتبال خود لذت ببرند و اکنون این به واقعیت تبدیل شده است. هر دو فصل قبل در استون ویلا بازی می‌کردند.

لمان 25 ساله بعد از رسمی شدن انتقالش به یوونتوس گفت: «برای داگلاس و من با هم بودن در یک باشگاه یک رویاست. بارها در شهرهای مختلف بازی کرده‌ایم، بنابراین اینکه بتوانیم این ماجراجویی‌های بزرگ را در یک مکان تجربه کنیم، چیز فوق‌العاده‌ای است.»

این ملی پوش سوئیسی بعد از سه فصل بازی در استون ویلا با قراردادی تا 30 ژوئن 2027 راهی یووه شده است.

جالب اینکه انتقال داگلاس لوئیس به یووه 45 میلیون یورو هزینه داشت. او بامداد امروز با برزیل از کوپا آمه‌ریکا حذف شد و بعد از تعطیلات تابستانی خود را مهیای بازی برای تیم جدیدش یوونتوس خواهد کرد.


257 251

منبع: khabaronline-1929604



عکس خوانده نمی‌شود